Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Σάρωσε ο πολιτιστικός σύλλογος 'τα Δίδυμα Τείχη' μέλος της Ε.ΠΟ.Φ.Ε. στο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου της Βουλγαρίας

Πολυβραβευμένη η σατιρική “Μήδεια”, διεθνώς!
- Μεγάλη επιτυχία της Θεατρικής Ομάδας του Συλλόγου “Τα Δίδυμα Τείχη” στο διεθνές φεστιβάλ θεάτρου της Βουλγαρίας -
Ο Εκπολιτιστικός - Λαογραφικός Σύλλογος “Τα Δίδυμα Τείχη”, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ήδη έχει στη συλλογή του τέσσερα πολύ σημαντικά θεατρικά βραβεία για τη Θεατρική του Ομάδα, που λειτουργεί μόλις δύο χρόνια.
Στο 16ο Διεθνές Φεστιβάλ Κωμωδίας και Σάτιρας που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Τοπόλοβγκραντ της Βουλγαρίας, η Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου παρουσίασε τη “Μήδειατου Μποστ και απέσπασε τέσσερα από τα δεκατρία συνολικά βραβεία του φεστιβάλ.
Μεταξύ είκοσι θεατρικών ομάδων από Βουλγαρία, Τουρκία, F.Y.R.O.M., Κροατία, Μολδαβία και άλλες χώρες, η παράσταση απέσπασε τα περισσότερα και σημαντικότερα βραβεία της διοργάνωσης:
  1. ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
  2. Βραβείο ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ στον Άκη Τσονίδη
  3. Βραβείο ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑΣ στον Άκη Τσονίδη
  4. Βραβείο Α΄ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΡΟΛΟΥστην Αργυρώ Καρλιώτη για το ρόλο της “Μήδειας”
Ενώ παράλληλα ηταν υποψήφια και για πέντε ακομα εξίσου σημαντικά βραβεία:
  • Βραβείο Σκηνογραφίας
  • Βραβείο Κοστουμιών
  • Βραβείο Κοινού
  • Βραβείο Μουσικής
  • Βραβείο Β΄ Γυναικείου Ρόλου
Η θεατρική Ομάδα του Συλλόγου «Τα Δίδυμα Τείχη», εκπροσωπώντας την Ελλάδα, ήταν η ομάδα  που είχε τις περισσότερες υποψηφιότητες –σύνολο 9- για τα σημαντικότερα βραβεία του Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου.
Η δεύτερη θεατρική παραγωγή της Ομάδας, η οποία φέτος έχει στο δυναμικό της πολλά νέα μέλη, έχει ήδη να επιδείξει πολύ σημαντικό έργο, τιμώντας τις προσπάθειες όλων των μελών της Ομάδας, του Συλλόγου, αλλά και ως εκπρόσωπος του Διδυμοτείχου, θεωρούμε ότι τιμά το σύγχρονο πολιτισμό της πόλης και της περιοχής, με αναγνώριση σε ένα ευρύτερο διασυνοριακό επίπεδο.
Τα Δίδυμα Τείχη”, γιορτάζουν φέτος τα 10 χρόνια λειτουργίας τους και προσφοράς στον Πολιτισμό, και με αυτή τη σπουδαία διάκριση στο 16ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου της Βουλγαρίας, επισφραγίζουν με τον καλύτερο τρόπο τη δεκαετία που πέρασε, θέτοντας νέους υψηλότερους στόχους για την περαιτέρω πορεία τους.
Περισσότερες Πληροφορίες στο τηλ. 6937630484 (κα Τέτα Δαγκάκη, ταμίας του Συλλόγου).
Με την παράκληση για δημοσιοποίηση του παρόντος,
Απόστολος Πολυσάκης
Πρόεδρος Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου