Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΤΑ ΑΒΔΗΡΑ

 Την  29η  Μαΐου 2011 το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησε  επίσκεψη στον Αρχαιολογικό Χώρο και το Μουσείο  Αβδήρων στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος ¨Αρχαιολογία στο Ελληνικό Χώρο¨.

Στόχος της επίσκεψης ήταν να δώσει στους εκπαιδευόμενους συνοπτικές  πληροφορίες σχετικά με τις τρείς βασικές πτυχές της επιστήμης, τη θεριστική υποδομή, το πραγματολογικό υλικό και τη μουσειακή του έκθεση.  

Ευχαριστούμε τη διεύθυνση της ΙΘ' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων. Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Αρχαιολόγο κα Μαρία Χρυσάφη και το Συντηρητή κ.  Νικόλαο Αϊναλίδη, καθώς και το υπόλοιπο προσωπικό για τη βοήθεια στην διεξαγωγή της εκπαιδευτικής δράσης. Επικεγαλής της εκπαιδευτικής εκδρομής ήταν η ψυχή του Λαικού Πανεπιστημίου και ταυτόχρονα πρόεδρος του Έκαταίου', Μερκούρης Δημήτρης.
Οι συντελεστές του Λαικού Πανεπιστημίου, Ε.ΠΟ.Φ.Ε. και ΕΚΑΤΑΙΟΣ αποφάσισαν να συνεχιστούν και την νέα σχολική χρονιά τα μαθήματα και για τους φετινούς σπουδαστές αλλά και για νέους. Οι εγγραφές θα γινουν κατα την διάρκεια του Καλοκαιριού. Τα μαθήματα  θα γίνονται στον ίδιο φιλόξενο χώρο του συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Αλεξανδρούπολης μετά απο απόφαση του Δ.Σ.



Φωτογραφίες απο την επίσκεψη των σπουδαστών του Λαικού Πανεπιστημίου στα Άβδηρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου