Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Πλούσιο πρόγραμμα στο "Καλέ Παναΐρ" της Πεντηκοστής στο Διδυμότειχο



Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων:

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

7:00 μ.μ. Μεγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνού...»

8:30 μ.μ. Παραδοσιακοί οργανοπαίκτες της Θράκης θα ξεκινήσουν από το Δημαρχείο και περιδιαβαίνοντας τον πεζόδρομο και το κέντρο της πόλης θα καταλήξουν στην κεντρική πλατεία, όπου θα παρουσιάσουν με τους ήχους της γκάιντας ένα ευχάριστο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.

Συμμετέχουν παραδοσιακά χορευτικά τμήματα.
Ακολουθεί παραδοσιακό γλέντι με χορό για όλο τον κόσμο.

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

7:00 π.μ. Όρθρος και στη συνέχεια Θεία λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνού.

9:30 π.μ. Ο Εσπερινός της Γονυκλισίας, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνού.

11:00 π.μ. Λιτάνευση ιερών εικόνων από τον Ιερό Ναό του Σωτήρος Χριστού στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου.

11:30 π.μ. Δέησις και Απόλυσις Ιεράς Ακολουθίας στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου.

12:00 μ.μ. Θεατρική παράσταση στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Διδυμοτείχου από το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας "Διόνυσος".
"Μια τρελή τρελή πολυκατοικία"
Ένα έργο για παιδιά του Εβρίτη συγγραφέα Γιάννη Ξανθούλη, που μιλάει με ευαισθησία και χιούμορ για τα προβλήματα της σύγχρονης κοινωνίας.
Σκηνοθεσία - χορογραφίες: Άκης Τσονίδης.

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

7:00 π.μ. Όρθρος και Θεία λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου και λιτάνευση των ιερών εικόνων από τον Μητροπολιτικό Ναό στον Ιερό Ναό του Σωτήρος Χριστού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου