Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ



Μπορεί η οικονομική κρίση να έχει «καθίσει» για τα καλά, στη ζωή των Ελλήνων λίγες όμως στιγμές χαλάρωσης και διαφυγής από τα προβλήματα, αποτελούν την ιδανική λύση για κάθε εποχή.
Στο φορτωμένο συναισθηματικά κλίμα, οι προγραμματισμένες συναυλίες των Ελλήνων καλλιτεχνών- και σε σχέση με προηγούμενα χρόνια λιγότερες-έρχονται ως «ανάσα» στο κατακαλόκαιρο .
Το πρόγραμμα των συναυλιών για το φετινό καλοκαίρι, στον Νομό Έβρου, διαμορφώνεται ως εξής:
 
Νατάσσα Μποφίλιου
Η Νατάσσα Μποφίλιου ξεκινάει τις καλοκαιρινή περιοδεία της σε ολόκληρη την Ελλάδα και ολοκληρώνει το ραντεβού της με το κοινό που μοιράζεται τον συγκινησιακό της κώδικα, σε ένα εξωστρεφές λάιβ στο κλίμα του καλοκαιριού. Παράλληλα πραγματοποιεί και κάποιες εμφανίσεις στο πλευρό του Σταύρου Ξαρχάκου.
29/7 Έβρος, Φεστιβάλ Άρδα
Φοίβος Δεληβοριάς
Με βάση τον καινούργιο δίσκο του Φοίβου Δεληβοριά με τίτλο "Ο Αόρατος Ανθρωπος", ο ίδιος και η παρέα του θα κάνουν αναφορές με απρόσμενο τρόπο σε παλιότερα τραγούδια του, ενώ φυσικά, δε θα λείψουν και οι διασκευές που θα οδηγήσουν στον λυτρωτικό "χορό του τέλους".
27/7 Έβρος, Φεστιβάλ Αρδα
Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας Best Of Tour
Ο Χάρης και ο Πάνος Κατσιμίχας θα μας συντροφέψουν και φέτος. Με αφετηρία το θέατρο του Λυκαβηττού στην Αθήνα ξεκινούν μία προσεκτικά σχεδιασμένη και περιορισμένη σε εμφανίσεις 2011 Best Of Tour σε πόλεις της Ελλάδος.
Επανασυνδέθηκαν μουσικά πέρυσι για επιλεκτικές εμφανίσεις στις ελληνικές πόλεις. Η ζεστή όμως ανταπόκριση και η καθολική συμμετοχή του κοινού στις συναυλίες τους, τους έπεισαν ότι αυτή η επανένωση άξιζε και αποφάσισαν να την επαναλάβουν και το φετινό καλοκαίρι.
04/8 Αλεξανδρούπολη
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας-Γιάννης Ζουγανέλης
Δημήτρης Σταρόβας-Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος
Ζηνοβία Αρβανιτίδη
Μία δυνατή συνεργασία, των δύο πλέον καταξιωμένων Ελλήνων καλλιτεχνών, του δωρικού Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και του μοναδικού και αστείρευτου Γιάννη Ζουγανέλη, προσφέρει εξαιρετικές και αγαπημένες μελωδίες, αμίμητα αστεία, σκανταλιάρικη διάθεση σε μια παράσταση που τα έχει όλα.
Ο πλουραλισμός βασιλεύει στο πρόγραμμα και ο εξαιρετικός συνδυασμός των δύο προαναφερόμενων καλλιτεχνών τόσο με τον πολυτάλαντο Δημήτρη Σταρόβα όσο και με τον "άνθρωπο ορχήστρα" Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο (ο οποίος παίζει όλα τα όργανα και… συμφέρει) έχει ως αποτέλεσμα τα καλά τραγούδια, τις μοναδικές στιγμές μπόλικου χιούμορ και ανατρεπτικού χαβαλέ! Η εξαίρετη Ζηνοβία Αρβανιτίδη, συμβάλει με τον δικό της μοναδικό τρόπο στην επιτυχημένη μουσική ολοκλήρωση του προγράμματος.
30/7 Αρδας
Γιάννης Αγγελάκας 3
Ο Γιάννης Αγγελάκας, με τον Ντίνο Σαδίκη στο μπαγλαμά, τον Στάθη Αραμπατζή στην κιθάρα και τον Τίτο Καργιωτάκη στην κονσόλα και στα ηλεκτρονικά ξεκινούν την καλοκαιρινή τους περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.
Ο Γιάννης Αγγελάκας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς, πολύμορφους καλλιτέχνες της σύγχρονης Ελλάδας, με χειμαρρώδη παρουσία πάνω στη σκηνή, ένας ξεχωριστός τραγουδιστής με "ψυχή βαθιά", που καταφέρνει να συνεπαίρνει με τη ξεχωριστή ερμηνεία του. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός "χωρίς κανόνες", καταφέρνει σε κάθε εμφάνισή του, να απογειώνει τη διάθεση του κοινού σε ένα "αιρετικό" παραλήρημα.
23/8 Σαμοθράκη, Vlastur,, Aurora Festival
 
ΑΝΑΞΑΓΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου