Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΤΥΧΕΡΟ

Ελλάδα — 12 Αυγούστου 2011
Διήμερο Χορευτικών Εκδηλώσεων στο Τυχερό
Ο Λαογραφικός χορευτικός σύλλογος Τυχερού Αγ. Ιωάννης ο Πρόδρομος, σας προσκαλεί σε ένα διήμερο χορευτικών εκδηλώσεων στις 18 και 19 Αυγούστου 2011.
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν, την πρώτη βραδιά στην πλατεία του Τυχερού (καραβάκι) και την δεύτερη βραδιά στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου αντίστοιχα.
Θα χορέψουμε χορούς από τις περιοχές της Θράκης και όχι μόνο,  με την παρουσία διάφορων χορευτικών συγκροτημάτων και θα γλεντήσουμε σε ρυθμούς παραδοσιακούς για όλον τον κόσμο.
Η πρώτη βραδιά θα είναι αφιερωμένη στα παιδιά με την εμφάνιση διάφορων παιδικών χορευτικών.( Τυχερού και Λαβάρων)

Η δεύτερη βραδιά θα είναι αφιερωμένη σε ΟΛΟΝ τον κόσμο, με εμφανίσεις χορευτικών συγκροτημάτων (Τυχερού, Αλεξανδρούπολης, Φερρών, Σουφλίου και Νίψας) υπό τη συνοδεία της εκλεκτής ορχήστρας του Παναγιώτη Μπαρμπούδη και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ένα παραδοσιακό / λαικό γλέντι μέχρι πρωίας.


Δεν θα λείψει βέβαια και το ανάλογο φαγοπότι με άφθονη μπύρα και ρετσίνα.


Μη λείψει κανείς!

Πρόγραμμα 2 ήμερων εκδηλώσεων του Λαογραφικού χορευτικού συλλόγου Τυχερού Αγ. Ιωάννης ο Πρόδρομος.
18.08.2011
Στις 20:30 στη μικρή πλατεία Τυχερού (Καραβάκι) εμφάνιση των 2 παιδικών χορευτικών συγκροτημάτων του Τυχερού και των Λαβάρων.
19.08.2011
Στις 20:30 παρέλαση ΟΛΩΝ των χορευτικών συγκροτημάτων (Αλεξανδρουπόλεως / Φερρών / Σουφλίου / Νίψας και Τυχερού) στη πλατεία του Τυχερού και στη συνέχεια εμφάνιση των συγκροτημάτων στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου υπό την συνοδεία της ορχήστρας του Παναγιώτη Μπαρμπούδη.
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει παραδοσιακό/λαικό γλέντι για ΟΛΟΝ τον κόσμο με άφθονο φαγητό και ποτό.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται, για την καλύτερη οργάνωση της βραδιάς, να κάνουν κράτηση τραπεζιών δια των μελών του χορευτικού.
Για περισσότερες πληροφορίες:
Βαλκάνης Κώστας τηλ:             6944501686      
Μπαμπαλιάς Γιώργος τηλ:             6947610662    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου