Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΥΚΛΩΠΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Εκτύπωση
ΚΥΚΛΩΠΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ
16-17-18 Σεπτεμβρίου 2011
Ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Κομοτηνής, με την υποστήριξη του Δήμου Μαρώνειας και Σαπών, διοργανώνει συγκέντρωση μοτοσυκλετιστών στην παραλία Προσκυνητών στην ευρύτερη περιοχή της Μαρώνειας.
Η κατασκήνωση θα γίνει στο κάμπιγκ Κρυονέρι, και τα event στο beach bar Aqua.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι. Το βράδυ της Παρασκευής θα γίνει Live με το λαϊκό συγκρότημα του Άγγελου Σεργκενλίδη και η βραδιά συνεχίζεται με πολλή μουσική. Το Σάββατο θα γίνει διαδρομή eduro στα βουνά της Μαρώνειας και της Κρωβύλης, μια διαδρομή για τους γρήγορους, και ξενάγηση σε όσους θέλουν να γνωρίσουν την περιοχή. Το βράδυ του Σαββάτου, μοτοπαιχνίδια, καλωσόρισμα στις λέσχες και απονομή αναμνηστικών, βράβευση του Καβαλιώτη Ανδρέα Παραγυιού που ήρθε πρώτος στο Red bull Romaniacs στα Καρπάθια όρη της Ρουμανίας, ένα από τους πιο δύσκολους χωμάτινους διεθνής αγώνες, στην κατηγορία Hobby Single και έκανε περήφανη όχι μόνο την πόλη του αλλά και όλους εμάς. Η συνέχεια θα δωθεί με μια Rock live σκηνή από τις Κακές Συνήθειες.
Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνονται δυναμομετρήσεις σε όσους θέλουν να διαπιστώσουν την ισχύ των μοτοσυκλετών τους.
Είναι μια ευκαιρία για όσους θέλουν να γνωρίσουν την περιοχή , να συμμετέχουν. Η Μαρώνεια είναι ένας προορισμός για κάθε επισκέπτη που αναζητεί αρχαιολογικούς θησαυρούς, ιστορικά μνημεία, παραδοσιακούς οικισμούς, σπήλαια, υδροβιότοπους, φυσικές ομορφιές και μαγευτικές παραλίες...
Εμείς απ τη μεριά μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να περάσουν οι επισκέπτες μας όμορφα και να τους μείνει αξέχαστο το τριήμερο.
Στο facebook έχει δημιουργηθεί εκδήλωση με το όνομα ΚΥΚΛΩΠΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών , όπου αναρτάται συνεχώς ότι νέο προκύπτει, χάρτες google με την διαδρομή και γενικές πληροφορίες.
Επιπλέον πληροφορίες στο τηλέφωνο της λέσχης 25310 22209 μετά τις  9 το βράδυ και στα τηλέφωνα:
6946 333 588  Πουρνάρα  Ιωάννα
6937 030 676 Αγγελίδης Βασίλης
6946 333 616 Πανέρης Μάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου