Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Φιλοζωικό bazaar από το σωματείο 'Κιβωτός' στην Αλεξανδρούπολη.

f50da6783a0b6898.jpg
Φέτος θα υπάρχουν και cupcakes για τους τετράποδους φίλους μας.
 
Όπως κάθε Χριστούγεννα τα τελευταία 2 χρόνια έτσι και φέτος η Κιβωτός διοργανώνει τις ημέρες των εορτών το Χριστουγεννιάτικο φιλοζωικό bazaar της. Φέτος θα γίνει στις 22 & 23 Δεκεμβρίου από τις 9:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ μπροστά από το Δημαρχείο της Αλεξ/πολης. Θα πωλούνται βιβλία , cd, χειροποίητα κοσμήματα και χριστουγεννιάτικα στολίδια , σπιτικά γλυκά και τα λαχταριστά σπιτικά σκυλομπισκότα που άρεσαν τόσο πολύ τα προηγούμενα χρονια.

Ενισχύοντας το έργο της «Κιβωτού», μπορείτε να φροντίσετε για τα προς πώληση (έναντι συμβολικού ποσού) καλούδια! Αρκεί να μαζέψετε ό,τι δεν σας χρειάζεται πια, από cd, dvd, βιβλία, λούτρινα κουκλάκια, διακοσμητικά, και ό,τι άλλο μπορείτε να προσφέρετε, και να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο 6945 411 437, πρωινές ώρες, για να συνεννοηθείτε για την κατάθεση της προσφοράς σας.

Και το καλύτερο για το τέλος… Μετά την ολοκλήρωση του bazaar, το βράδυ της 23ης Δεκεμβρίου, ελάτε να διασκεδάσουμε δίποδοι και τετράποδοι, υπό τους ήχους της μουσικής νεανικών, τοπικών συγκροτημάτων! Φέτος θα υπάρχουν και cupcakes για τους τετράποδους φίλους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου