Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΙΣΤΡΟ

Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Μαραθώνιος Αγάπης και προσφοράς  που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαΐστρου για το παιδικό χωριό SOS Θράκης. Βιώνοντας το κλίμα των Χριστουγέννων, η αίθουσα του Πολιτιστικού συλλόγου κατακλύστηκε από πλήθος κόσμου που προσέφερε από το υστέρημα του διάφορα είδη οικιακής χρήσης, φαγώσιμα, παιχνίδια, βιβλία και άλλα για να χρησιμοποιηθούν στο παιδικό χωριό SOS Θράκης.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Τραϊανούπολης &  Ενέργειας κ. Φαλέκας Ιωάννης, ο Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Α. κ. Μυτιληνός Ευάγγελος,και οι σύμβουλοι της δημοτικής κοινότητας κ. Χρήστος Γκιντίδης και Χρήστος Γκιουμουσίδης   
Στα πλαίσια της εκδήλωσης το κοινό ενημερωνόταν διαρκώς για τη δράση και τη λειτουργία του παιδικού χωριού από τους υπευθύνους.
Η εκδήλωση θεωρείται άκρως επιτυχημένη και η προσέλευση του κόσμου περισσότερο από ενθαρρυντική για την συνέχιση των κοινωνικών δράσεων από τους φορείς του Οικισμού μας.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαΐστρου ευχαριστεί θερμά όσους συμμετείχαν και προσέφεραν ελπίδα, χαρά και αληθινά δώρα αγάπης σε ένα ζωντανό κομμάτι της περιοχής μας, το παιδικό χωριό SOS Θράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου