Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Σαμοθράκης: «Αρμονίας Γένεσις» στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων διοργανώνει ο ίδιος αλλά και συμμετέχει σε εκδηλώσεις που διοργανώνονται στη Δράμα και την Αλεξανδρούπολη.


 Οι εκδηλώσεις έχουν ως εξής:

  1. Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 στο Μουσικό Γυμνάσιο Λύκειο Δράμας, η «Παιδική Χορωδία» του συλλόγου μας παίρνει μέρος στην Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Μουσικού Σχολείου Δράμας.
  2. Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 η «Παιδική Χορωδία» του συλλόγου μας, παρουσιάζει χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από όλη την Ελλάδα συμπράττει με τη Χορωδία του Πρότυπου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης στον αίθριο χώρο του σχολείου.
  3. Τρίτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00 η «Παιδική Χορωδία» του Σ.Φ.Μ.Σ. «Αρμονίας Γένεσις» τραγουδάει στο Φιδέλειο πνευματικό κέντρο Σαμοθράκης.
  4. Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00 τα Μουσικά Σύνολα του Σ.Φ.Μ.Σ. «Αρμονίας Γένεσις» παρουσιάζουν χριστουγεννιάτικες μουσικές και τραγούδια στο Φιδέλειο πνευματικό κέντρο Σαμοθράκης.

Οι εκδηλώσεις είναι ανοιχτές στο κοινό. Σας περιμένουμε για να γιορτάσουμε όλοι μαζί το χαρμόσυνο μήνυμα των Χριστουγέννων, μέσα από ύμνους, μουσικές και τραγούδια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου