Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Σεμινάριο – Εργαστήρια Εικαστικών από το Ε.Μ.Θ.



    Το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης σε συνεργασία με την εικαστικό Χρυσή Μπεκιάρη διοργανώνει Σεμινάριo Θεωρίας Εικαστικών και παράλληλα Εργαστήρια Εικαστικών για παιδιά (ηλικίας άνω των 8 ετών) και για ενήλικες στον πολυχώρο του μουσείου.

    Κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίoυ Θεωρίας Εικαστικών οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις τεχνικές και τη σημασία του Σχεδίου στη Ζωγραφική, τη Γλυπτική και την Αρχιτεκτονική, θα ασχοληθούν με το ρόλο του Χρώματος και του Σχήματος, αξιοποιώντας και παραδείγματα από την Ιστορίας της Τέχνης.

    Στο Εργαστήριο Εικαστικών τα παιδιά θα ενισχύσουν την οικολογική τους συνείδηση μέσα από την τέχνη και τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουν. Παλιά, ευτελή υλικά θα αποκτήσουν εικαστική αξία. Οι ενήλικες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν πως να αξιοποιούν αντικείμενα που είναι παλιά και δεν χρησιμοποιούνται πια δίνοντάς τους καινούργια διάσταση.
  
   Το Σεμινάριο Θεωρίας Εικαστικών θα πραγματοποιηθεί σε 3 συναντήσεις με έναρξη την Παρασκευή 2 Μαρτίου και ώρα 7:00-9:00 μ.μ. Στο τέλος των μαθημάτων θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.
   
  Tα Εργαστήρια Εικαστικών θα ξεκινήσουν το Σάββατο 3 Μαρτίου, θα πραγματοποιούνται 2 φόρες το μήνα, ημέρα Σαββάτο και ώρα 3:30-5:30 μ.μ. (τμήμα παιδιών) και 6:00-8:00 μ.μ. (τμήμα ενηλίκων). Τα εργαστήρια θα ολοκληρωθούν τον Ιούνιο.

Πληροφορίες & εγγραφές στο 2551036663, info@emthrace.org
Κόστος συμμετοχής:
25e συμμετοχή για τo σεμινάριo Θεωρίας εικαστικών
30e τον μήνα για τα εργαστήρια εικαστικών.

Πληροφορίες για το περιεχόμενο των εργαστηρίων από την εικαστικό Χρυσή Μπεκιάρη

Ενσωματωμένη εικόνα 3Ενσωματωμένη εικόνα 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου