Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 ΣΤΟ Ε.Μ.Θ.

Το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 και ώρα 21:00 θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο του Ε.Μ.Θ η προβολή 4 ντοκιμαντέρ μικρού μήκους με θέματα συνδεδεμένα με την πόλη της Αλεξανδρούπολης που παρήχθησαν κατά τη διάρκεια του Α’ κύκλου σεμιναρίων «σκηνοθεσίας και παραγωγής ντοκιμαντέρ»
Με την ολοκλήρωση της προβολής θα πραγματοποιηθεί ψηφοφορία του κοινού για να αναδειχτεί η καλύτερη ταινία. Θα ακολουθήσει κουβέντα με τους συντελεστές.
Οι συμμετέχοντες υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Χάρη Ντώνια είχαν την ευκαιρία μέσα από ένα βιωματικό τρόπο να γνωρίσουν την ανάπτυξη της θεωρίας μιας ολοκληρωμένης παραγωγής και όλα τα στάδια δημιουργίας ενός ντοκιμαντέρ: σενάριο, αρχές και δομή παραγωγής, σκηνοθεσία, γύρισμα και βασικές αρχές του μοντάζ.
Θα ακολουθήσει ο δεύτερος κύκλος που έχει ένα πιο καλλιτεχνικό αλλά και εμπορικό χαρακτήρα και πιο συγκεκριμένα τη σκηνοθεσία και παραγωγή μουσικών βίντεο κλιπ. Πρόκειται για ενα είδος κινηματογραφίας που είναι πολύ ελεύθερο και ανεξάρτητο δημιουργικά, αλλά δεν παύει να έχει τον προορισμό του, να προωθήσει ένα μουσικό προϊόν και να αυξήσει τις πωλήσεις του

 Ενσωματωμένη εικόνα 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου