Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟ


ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΖΗΣΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΗΣ, Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ

Μοναδική εμπειρία έζησε η 25μελής αποστολή της ομάδας στίβου του Εθνικού Αλεξ/πολης, η οποία παρακολούθησε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου της Κων/πολης, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Προπονητές, αθλητές και γονείς οι οποίοι ανήκαν στην αποστολή του Εθνικού, πραγματικά έζησαν φανταστικές στιγμές κατά τη διάρκεια των αγώνων, αλλά και εκτός αυτών, ως τουριστική εμπειρία.
Το τουριστικό γραφείο Αλεξανδρούπολη Τουρς με το πρώην πρωταθλητή του Εθνικού Χρήστο Γιαλαματζή σε χρέη ταξιδιωτικού αρχηγού, αλλά και ξεναγού μαζί, έδωσε τον καλύτερο εαυτό του.
Οι εκτός γηπέδου περιηγήσεις και ξεναγήσεις ήταν άψογες σε οργάνωση, όπως και η μετακινήσεις, διαμονή και διατροφή στην Βασιλεύουσα. Η αποστολή του Εθνικού, μαζί με την αποστολή του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής σε κοινή συνάντηση, βρέθηκαν στο Πατριαρχείο, παίρνοντας την ευχή του Παναγιωτάτου. Ξεναγήθηκε στην μητέρα των εκκλησιών Αγία Σοφία, στις μονές Βλαχερνών και Μπαλουκλίου, στον Ιππόδρομο, στο Μπλε Τζαμί, στην πλατεία Ταξίμ και φυσικά έζησε και την εμπειρία της κρουαζιέρας στον Βόσπορο.
Το ανεπανάληπτο όμως γεγονός ήταν η διήμερη παρακολούθηση των τελικών του Παγκοσμίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου. Μαζί με τις αποστολές του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και του ΟΚΑ Καβάλας, αποτέλεσαν την Ελληνική φίλαθλη κερκίδα. Με σημαίες, χειροκροτήματα και επευφημίες έκαναν έντονη την παρουσία, κερδίζοντας την «μάχη» της κερκίδας.  Αποτέλεσαν φυσικό «ντοπάρισμα» για τους Έλληνες αθλητές, ενώ πραγματικά «έκλεισαν» με τον καλύτερο τρόπο τους αγώνες με την ανάκρουση του Εθνικού ύμνου για την μοναδική επιτυχία του Δημήτρη Χονδροκούκη στο άλμα σε ύψος.
Έντονες στιγμές η παρουσία του Θρακιώτη Κώστα Μπανιώτη με την 4η θέση επίσης στο ύψος, η άνετη επικράτηση της σταρ Έλενας Ισιμπάγιεβα και τα δύο παγκόσμια ρεκόρ στα σύνθετα αγωνίσματα.
Ελπίζουμε η εμπειρία αυτή να δώσει πρότυπα στους νεαρούς αθλητές που βρέθηκαν εκεί, αλλά και σε αυτούς που παρακολούθησαν τους αγώνες από την τηλεόραση, καθώς και σε όλα τα μέλη της αποστολής να τους δοθεί και πάλι η ευκαιρία να ξαναζήσουν ανάλογες εμπειρίες.

Με το παρακάτω φωτογραφικό υλικό θα προσπαθήσουμε να σας μεταφέρουμε τις καλύτερες στιγμές του διημέρου.
Η εκπομπή "Πιο ψηλά, πιο δυνατά, πιο γρήγορα" βρέθηκε στην Πόλη και την Τετάρτη 14/3 στις 10, στην Δέλτα θα απολαύσετε το υλικό που μάζεψε εκεί.









































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου